Special Edition dankt iedereen die meegespeelt heeft en bijgedragen heeft aan de band. Op deze pagina de mensen die eraan hebben meegewerkt!Sandra van den Steen beter bekend als "Bufu sanna" was er vanaf het begin bij. Naast een vast bandlid van "Special Edition" is ze uitgegroeid tot een veelgevraagde zangeres. Momenteel is ze ook bezig met het organiseren van evenementen etc.. zie ook haar website
Henry Sopacua... Een grote drijfveer voor de band. Niet alleen op muzikaal gebied maar ook organisatorisch is deze man on misbaar. Niet voor niets is deze man een veelgevraagde bassist in het noorden. Bekende bands waarin hij heeft gespeeld zijn:
 • Ramanas
 • Art Attack
 • Organic
 • Dirty Loveletters
 • Marcellino Latupeirissa Marcellino Latupeirissa is een naam die hoog staat aangeschreven in de Nederlandse Muziek-Scene. Als de naam Marcellino je niet bekend in de oren klinkt, heb je misschien welleens gehoord van "Da GrooveMaster!" zoals hij ook wel wordt genoemd.

  Marcellino heeft recordings en live-performances gedaan voor o.a. Jan Akkerman, Total Touch, Candy Dulfer, Bushira, Ledisi, Alessi Brothers, Do en Brace!. Ook heeft Marcellino deel uitgemaakt van de Broadway Souljam Cast geregiseerd door Gregory Hines(USA) in Joop vd Endes Showbizz-city...
  Elton Joseph is de oprichter van het concept Special Edition. Hij heeft gestudeert aan het concervatorium in Zwolle. Naast het geven van gitaarlessen, organiseert hij de bekende sessies in Jazzcafe de Spieghel te Groningen en in Poolcentrum Da House te Assen.
  Tollak Ollestad is in de wereld van muzikanten een bekendt gezicht. Tollak speelt mondharmonica en Keys. Hij heeft o.a. gespeeld met:
 • Seal
 • Michael mc Donald
 • Jewel
 • Andrea Bocelli
 • Venice
 • Sheena Easton etc. etc.

  Website Tollak
 • Leon Wildner maakt al sinds zijn 8e jaar muziek en is vanaf zijn 17e saxofoon gaan spelen. Al snel ontwikkelde hij zich op het gebied van de jazz-rock/fusion en behaalde op zijn 19 de titel “beste instrumentalist van de Betuwe”. In de daarop volgende jaren ontwikkelde Leon zich tot allround saxofonist en werd naast studiowerk ook een veelgevraagde gastmuzikant. Van jazz, blues tot soul, dance, in het kroegje op de hoek tot aan de bekende grote Nederlandse podia en zelfs buiten de landsgrenzen was Leon wekelijks te vinden.

  website Leon
  Roger Happel Een grote naam in muzikantenland. Roger speelt/Speelde o.a. Candy Dulfer, Rosa King, Total Touch etc., etc.. en is regelmatig op de nederlandse buis te zien.

  website
  Leonie Kuizenga is zangeres/songwriter. Ze heeft backingvocals gedaan voor binnen- en buitenlandse artiesten. In 2006 Heeft is ze naar Warschau afgereisd om deel te nemen aan de finale songfestival.
  Zie ook Website
  Marlon Daniel
  Lydia van der Meer
  Lionel Maail Is groot geworden in de band Actual Proof waar hij samen met deze band de popprijs Malukugroove heeft gewonnen. Na Actual proof is Lionel uigegroeid tot een veel gevraagde sessie muzikant.
  Stanley Medema Afgestudeerd aan het Prins Claus concervatorium in Groningen en inmiddels een bekend gezicht in het muziekcirquit. o.a. gespeeld met Ramanas, Ruth Jacot,Peter Koelewijn,Rob de Nijs, Lois Lane...

  Zie ook Website
  Tamara Heijnis o.a. bekend van Glitterball express, Mixed Blood zingt momenteel bij de bigband Want2Swing.
  Willem Nuruwe ook wel William genoemd. Speelt momenteel in "The First Showband" en begeleid daarmee Frans Bauer, Rene Froger, Thomas Berge. Heeft o.a. meegespeeld bij:
 • Total Touch
 • Mathilde Santing
 • Gorden
 • Ten Sharp
 • The Bob Colorband
 • What a gig!

 • Sonny Wemay
  Jasper Westerhof is pianist/toetsenist/arrangeur en heeft met bekende artiesten samen gewerkt.
  o.a. met:

 • Ruth Jacot
 • R.E.S.P.E.C.T.
 • Izaline Calister
 • Art Attack

  website
 • Francisco Morales is pianist/toetsenist/arrangeur. Heeft zijn roots in Venezuela.
  Dwight Muskita o.a. gewerkt met Stevie Wonder.

  website
  Dewi Pechler Bekend van o.a. Idols en Popstars. Heeft gespeeld in de musical "Hair". In April 2008 kwam haar CD uit "True to my soul"

  website
  Hans de Wildheeft gestudeerd aan het Gronings concervatorium. Na zijn studie is hij een veelgevraagde sessie muzikant geworden. Hij won de eerste prijs van de "Six String Theory competition" en kwam hierdoor in contact met Lee Ritenour waarmee hij een tour mocht doen.
  Felix Degenaar is afgestudeerd aan het Gronings concervatorium. Momenteel een veel gevraagde sessie muzikant. Hij speelde o.a. in Ramanas, Hasan band, Aquarela do Brasil met Izaline Calister enz., enz..

  website
  Ronald Jonker Begonnen als drummer en uiteindelijk zijn basgitaar meester geworden. Na zijn studie op het concervatorium in Groningen speelde hij in verschillende bandjes. Momenteel is hij geregeld met Anna Popovic op tournee.

  website
  Rob Ahlers
  Tico Pierhagen afkomstig uit Columbia, is op de piano begonnen toen hij 8 jaar oud was en is inmiddels uitgegroeid tot een veelgevraagde toetsenist.

  website
  Hans Voerman O.a. gespeeld met André Hazes, Granth & Forsyth, Jocelyn Brown, Boston Tea Party, Boulevard, Gordon en nog veel meer...

  website
  Suzanna Mangar Backing vocals bij o.a. Candy Dulfer, Loïs Lane, Girlstreet, In 2002 zong zij samen met Loes Luca in de Amsterdam Arena ter gelegenheid van het huwelijk van de Nederlandse kroonprins Willem-Alexander met Maxima Zorreguieta. Onlangs werd ze uitgenodigd om met Bobby Alessi een duet te zingen toen de Alessi Brothers Nederland bezochten i.v.m. promotionele activiteiten. Verder musiceerde ze samen met vele sessiemuzikanten

  website
  Anne-Lie Persson Anne-Lie is geboren in Östersund Zweden. Al jong is ze geïnteresseerd in het maken van muziek. Ze speelt hobo en gaat vanaf de middelbare school zingen. In 1992 komt ze naar Nederland en gaat studeren aan het Prins Claus Conservatorium. Als ze in 1999 afstudeert speelt ze in talloze bandjes. Tegenwoordig is ze naast haar les activiteiten te zien met vocalgroup Treats en in haar eigen band. Verder heeft ze samen met Marco Kerver de band “Stockholm Tivoli” opgericht. Naast meezingen op vele CD’s heeft ze nu zelf 2 CD’s opgenomen met uitsluitend eigen werk.

  website
  Erik Nuruwe
  Eveline Carels was drumster bij o.a. Loïs Lane & Candy Dulfers Funky stuf. Momenteel geeft ze drumles en is ze werkzaam bij Crazy piano's in Scheveningen.